Úspěch

Rok vodního tygra 2022

Vodní tygr roku 2022 znamená opatrnost, růst, rozvoj, výzvu, tvorbu, plánování a dobrou přípravu.

Rok 2020 byl rokem jangové kovové krysy. Jangový kov přeneseně silný vítr k šíření viru COVID-19. Rok 2021 byl rokem jinového kovového buvola, což je zase pomalé proudění vzduchu a pomáhá viru mutovat. Rok 2022 je rokem jangového vodního tygra. Tygr je z astrologického hlediska prvkem dřevo, tzn. přicházející jaro, nový start, ale opatrně. Následující rok tygra bude v očekávání konečně odlišný oproti předchozím rokům kovu. Toto by měl být nejdůležitější aspekt po roce 2021 – což znamená, že pandemie je pod kontrolou a svět se opět dává do pohybu.

Čínský kalendář, běžně známý jako farmářský, nebo Hsia kalendář, je fascinující přesný systém, který nejen zaznamenává plynutí času, ale je také nástrojem pro poznání událostí včas. Slavný tradiční systém – BAZI– přesně odkazuje na čtení osudu člověka z údajů o jeho narození, jak jsou prezentovány ve formátu kalendáře Hsia. Jedinečnou vlastností takového kalendáře je, že všechny informace o čase – rok, měsíc, den a hodina jsou prezentovány z hlediska pěti základních prvků – kovu, vody, dřeva, ohně a země, o kterých se předpokládá, že jsou základními složkami všeho ve vesmíru. Vztah mezi pěti prvky přesně pomáhá člověku předpovědět, co přijde prostřednictvím jeho bohatství, a proto lze pomocí tohoto poznání vyčíst více o nadcházejících obdobích.

Z elementů bude chybět úplně kov a stále pociťujeme nedostatek ohně, což v roce 2022 znamená právě zdroje a inteligenci. Projevit se to může špatným rozhodnutím učiněným ve spěchu. Proto nereagujte impulzivně a dopřejte si dostatek času pro další jednání. Je třeba si dávat pozor a být víc než ostražitý.

ROK TIGRA

V kalendáři Hsia v roce tygra 2022 se nacházejí dva čínské znaky, jangová voda sedící na vrcholu tygra, který je prvkem dřeva. Jedná se o podpůrný cyklus prvků, tedy obecně to může přinést více harmonie do mezinárodních vztahů. Rok 2022 přinese dřevo, které je považováno za čas zrodu, nachází se zde ukrytý jangový oheň, který přinese dlouho očekávané teplo, štěstí a pozitivní energii. Jangová voda na vrchu ale představuje divokou vodu, ze které se někdy stává i tsunami. To může vyvolat impulzivní a prudké násilné činy bez pečlivého zvážení a plánování. Proto stále může docházet k potyčkám a konfliktům a dokonce k válkám a ničivým akcím. V minulosti před 60 lety rok vodního tygra nebyl tak klidný, ale naštěstí se konflikty rychle vyřešily kompromisem a zdrženlivostí.

Ale zdá se, že rok vodního tygra bude pozitivnější a produktivnější a po katastrofální pandemii COVID 19, která to způsobila, by mělo být více touhy mít klidný, zotavovací a uzdravující rok za poslední dva roky. Proto je snazší dospět k mírovému urovnání, aby se vyřešilo napětí a konfrontace.

Symbolem kreativity, růstu, pohybu a cestování a dojde k dobrému zotavení z nečinné atmosféry let 2020 a 2021. Jelikož se světová ekonomika také zotavuje bude více radostných pocitů, které přinesou zábavu a cestování.

Tygr také není mírumilovné zvíře a dřevo se často pojí s větrem. Proto můžeme očekávat bouřlivé počasí.

Znamení, která pocítí sílu roku 2022 jsou buvol (v kořenech vlastní jin-zem, jin-kov, jin-vodu, tyto se doplňují s prvky, které má tygr). Říká se, že buvol bude nejšťastnější zvíře v roce 2022. Dále pěkný vztah má tygr s prasetem.

Avšak tygr, který se skládá ze tří jangů a opice ze tří jinů nenapovídá pro dobrý rok pro opici.

V přímém konfliktu s tygrem je právě opice. Tyto střety obvykle způsobí turbulence, pohyby, nehody nebo změny... Jelikož jde o střet putujících hvězd, bude to stimulovat neštěstí související s dopravními nehodami, bude více havárií aut, vlaků a letadel. Lidé narození v roce opice mohou očekávat více cestování nebo pohybu, jako je změna zaměstnání nebo stěhování. Je třeba nosit přívěsek kance jako ochranu, abyste odlákali tygra. Pro lidi, kteří jsou v konfliktu s rokem, je v pořádku více cestovat, dělat změny, jako je stahování nebo změna zaměstnání. Přívěsek ochrany by měl nosit i samotný tygr, z důvodu střetu s Velkovévodem. Pro lidi narozené v roce opice je dobré minimalizovat cestování přímo směrem na severovýchod, protože v roce 2022 je to směr Velkovévody. Je potřeba věnovat zvýšenou pozornost při riskantních sportech, lépe se jim vyhnout.

Když se Tygr setká s hadem a opici, vytvoří obrovské množství ohnivého elementu. Pokud je to pro člověka nepříznivý prvek, setká se s problémy souvisejícími s ohněm, takové problémy mohou sahat od špatného vztahu, právních problémů až po problémy s krví a srdcem a záněty nebo dokonce setkat se s požárem.

Lidé, kteří mají v Bazi tabulce znamení hada nebo opici, jsou pod vlivem tvz. trestu ohněm, což obvykle přinese disharmonii, podráždění, obavy a frustraci, jakož i nemoc související s elementem ohně, kterým může být srdce, krevní oběh a zánět. I pro ně je také dobré nosit přívěsek prase jako ochranu, aby se minimalizoval negativní efekt.

Příkladem lidí, kteří zemřelo tygr, had, trest opice je slavný král Elvis, který se zhroutil doma na 16 srpna 1977 kvůli srdečním chorobám a problémům se zánětem. V momentě, kdy se to stalo, byl rok hada, měsíc opice, den hada a hodina opice a Elvis se narodil v hodině hada a dny opice. Tom Cruise se narodil v roce tygra a dne vodního tygra a v hodině opice, takže pokaždé, když přijde rok hada, bude trpět trestem, který ovlivní jeho denní pilíř – partnerský život. Proto se rozvedl s Nicole Kidmanem v roce hada 2001 a opět s Katie Holmesem v roce hada 2013. Zde se opakuje historie, takže Tom Cruise nepochopil, co má ve svém životě změnit. Michael Schumacher se narodil v roce opice a dne tygra, proto se mu při lyžování v roce hada 2013, v den a hodině hada, stala nehoda. Konfigurace tygr, opice a had vytváří silný oheň, který je také problémem srdce a krevního oběhu.

Z hlediska horoskopu - bazi 4 piliéře osudu se můžeme podívat, koho tato hvězda může ovlivnit - lidé narození ve znamení tygr, had a opice by měli být opatrní! (kalkulačka BAZI)

Spojení ve feng shui kalendáři - rok tygr a měsíc tygr (únor 4.2-4.3) nebo měsíc hada(5.5-5.6) nebo měsíc opice (7.8-6.9) a den (tygra, hada, opice) a hodina(tygra 3-5hod.ráno, hada 9-11hod, opice 15-17hod.) pokud navíc vlastníte jedno z těchto znamení ve vašem BAZI buďte opatrní právě v tyto dny nelétejte letadlem,  nejezděte autem nebo nedělejte žádné riskantní sporty (vyberte si následující den, pokud je to nezbytné). V našem kalendáři si můžete tyto dny sledovat a vyhnout se tak nežádoucím dnům.

Rok tygra je rokem šlechtice pro lidi narozené v roce nebo dne jinového kovu. Jsou to roky končící na 1. Například 1951, 1961, 1971, 1981, 1991...atd. Šlechtic znamená anděla, který přichází z nebe, aby poskytl záchranu a podporu, a takový šlechtic často přináší řešení problémů a činí rok pohodlnějším a plynulejším.

Tiger je jarní dřevo obsahující prvky jangového dřeva, jangového ohně a jangové země. Proto se považuje za matku a místo narození ohně a je silné při vytváření ohně. A to bude znamenat, že dlouho nepřítomný oheň za poslední 3 roky se konečně objeví, aby přinesl teplo, pozitivní energii a důvěru. Tyto velmi podpoří ekonomické aktivity a přinesou silné oživení na spotřebitelský trh, jako je zábava a restaurace. Tygr je také mocná „Cestující hvězda“, která podnítí mnohé lidi cestovat a pohybovat se. Jako takový vrátí mezinárodní cestování s cestovním ruchem a leteckým byznysem do normálu po dvou strašných mrtvých letech v letech 2020 a 2021. Toto by měl být nejdůležitější aspekt po roce 2021 – což znamená, že pandemie je pod kontrolou a svět se opět dává do pohybu.

Po silných letech vody neboli strachu a pandemie, přichází rok 2022 rok tygra. Element oheň, tento nám vrátí pozitivní optimismus a přinese oživení ekonomiky. Bude to rok obnovení obchodních a cestovatelských aktivit a svět se po 2 pochmurných letech rozzáří. Element dřevo přesně symbolizuje růst a aktivity. Ekonomický růst se tedy vrátí a akciový trh se stane velmi aktivním. Element dřevo přesně symbolizuje růst a aktivity. Ekonomický růst se tedy vrátí a akciový trh se stane velmi aktivním.

V tradiční čínské medicíně prvek dřeva představují játra. Je také zodpovědný za růst a činnost a pohyb našich končetin. Takže lidé mají tendenci víc se hýbat, cvičit a sportovat. Prvek vody nahoře souvisí s ledvinami, močovým systémem a pohlavními orgány. Taková voda sedící na dřevě je však slabá, proto je stále zapotřebí užívat doplňky jako Omega 3 olej na podporu vodních aspektů. Voda i dřevo jsou proti zemi, což je náš žaludek a trávicí systém. Proto je také dobré užívat ohnivé doplňky, jako je COQ10 k podpoře země a více antioxidantů k regulaci našeho prvku země, který se vztahuje i na naše buňky. Nás tým vsadil na probiotický základ jako maximální podpora imunity.

Očekává se, že prvek vody a dřeva v roce 2022 přinese prosperitu kovoprůmyslu a zemskému průmyslu; je to proto, že kov vítězí nad dřevem, takže prvek dřeva je symbolem peněz pro kovoprůmysl, který zahrnuje bankovnictví, high-tech, automobilismus, strojírenství, šperky a drahé kameny... Druhým nejlepším odvětvím by mohla být země. Země si podmaňuje vodu, takže voda znamená peníze pro průmysl země. Zemská odvětví jsou nemovitosti, hornictví, pojišťovnictví, počítačový software…. Vodárenský průmysl vnímá dřevo jako produktivitu, takže i vodárenský průmysl bude těžit z růstu a pohybu dřeva. Vodní odvětví jsou komunikace, doprava a lodní doprava. Dřevařský průmysl čelí vážné konkurenci, dřevozpracující průmysl je textilní, mediální, papírenský, časopisecký. Ohnivý průmysl v roce tygra nevydělává peníze, protože je zde naprostá absence kovu, který je jejich penězi. Tj. promotérské služby, zábavní průmysl, zážitková gastronomie, osvětlení, elektronika, alkoholový průmysl, kosmetické služby, vizáž. Kov v čase přijde v podzimních měsících od 7.8 – 6.11, zde může ohnivý průmysl pocítit nárůst příjmů.

I energie Feng Shui se rok od roku mění. Proto je třeba dávat si pozor na přerozdělení dobrých a špatných energií na začátku každého roku, abychom mohli přijmout nezbytná opatření, pokud by se nějaká špatná energie náhodou dostala na důležitá místa našeho bydliště nebo kanceláří. . V roce tygra přichází do centra špatná energie zvaná „Pět žlutých“ – symbolizující překážky a neštěstí. Čtěte více...

logofinalx

Jiráskova 1296, Hlinsko 53901
IČ: 05763614

+420 733 208 534

info@analyzabydleni.cz

 

©2024 AnylyzaBydleni.cz. Hosted on MyDreams VPS server